Over ZOEFF

en hoe het allemaal begon

ZOEFF tassen

Zoeff is het label van Didi Loman.

Tijdens een personeelsuitje naar het gevangenismuseum in Veenhuizen is deze naam min of meer aan mij gelabeld door een aantal collega’s van het CBK waar ik destijds werkte.

Zoeff maakt tassen en hoesjes van gebruikte materialen zoals zeilen, banners, vijverdoek en bekleding van oude bankstellen. Van gebruikte materialen wordt een mooie nieuwe tas ontworpen. De stof van afgedankte paraplu’s wordt gebruikt als voering voor in sommige tassen. Dit heet het upcyclen van materialen.

In mijn atelier heb ik een aantal modellen op voorraad. Het is ook mogelijk om een tas op maat te laten maken. Heb je zelf nog een (bedrukt) doek liggen of wil je iets uitzoeken uit mijn voorraad neem dan contact met mij op om de mogelijkheden te bespreken.

Elke tas is sowieso uniek want geen enkel doek is hetzelfde.

buspas veenhuizen zoeff tassen